Schrijf met ons mee


Schrijf ook mee en maak geschiedenis

Deel je eigen verhaal met ons over "Gevangen in Friesland". Heb jij een leuk verhaal dat betrekking heeft op de geschiedenis van het gevang in Friesland, stuur dan je verhaal in. Heb je ook nog afbeeldingen dan plaatsen wij die er bij.  Wij hebben al vele Friese verenigingen aangeschreven om deel te nemen. Samenwerken is elkaar ondersteunen en elkaar te promoten. Gevangen in Friesland is een onderdeel van Stichting- Museum Blokhuispoort. 

 

Lees eerst even de spelregels op deze pagina voor het meeschrijven. 


Formulier inzenden "mijn verhaal"

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Spelregels voor meeschrijven


Spelregels voor meeschrijven "Mijn verhaal".

Schijf je eigen verhaal van minimaal een half A4 en stuur het in via het opgave formulier "Mijn verhaal"  Afbeeldingen kunt u versturen naar info@blokhuispoort.nl met vermelding van uw verhaal. 

 

Door uw verhaal in te sturen geeft u ons toestemming om het verhaal te publiceren. Gekopieerde verhalen van internet worden gecontroleerd en kunnen worden uitgesloten van publicatie i.v.m. privacywet. In dit online museum is een verscheidenheid aan foto’s en video’s te vinden. Een deel van die beelden is afkomstig uit archieven van Stichting Blokhuispoort zelf, van verschillende partners, van het publieke domein en uit andere collecties.

 

Andere beelden worden via deze site ingezonden door bezoekers die zelf over historisch beeldmateriaal beschikken.  Stichting Blokhuispoort biedt bezoekers van het online museum de mogelijkheid om hun eigen beelden en verhalen te delen. Door de spelregels bij uploaden te accepteren, gaan deelnemers akkoord met naleving van de onderstaande bepalingen en regels. Stichting Blokhuispoort heeft bij acceptatie van de spelregels toestemming om de ingezonden beelden en verhalen te plaatsen op www.blokhuispoort.nl - www.gevangeninfriesland.nl en eventueel op de social media kanalen Stichting Blokhuispoort. 

 

De bezoeker die een item uploadt is zelf verantwoordelijk voor de inhoud en de rechten van het item. De bijdragen van bezoekers kunnen worden gepubliceerd. Stichting Blokhuispoort voert hierop redactie en houdt (in geval van lage kwaliteit of irrelevantie) het recht om ingezonden materiaal niet online te plaatsen. Deelnemers mogen meerdere foto’s, verhalen of filmpjes uploaden. Je naam, e-mailadres en inzending worden niet langer dan noodzakelijk en enkel voor dit doeleinde opgeslagen. Persoonlijke informatie wordt enkel gebruikt om contact met deelnemers op te nemen indien verdere toelichting of overleg over een bijdrage noodzakelijk is.  

 

Stichting Blokhuispoort voldoet aan de Wet Persoonsgegevens en het online museum is onderworpen aan de Nederlandse wetgeving. Deelnemers die redelijkerwijs naar mening van Stichting Blokhuispoort onjuist gebruik maken van de website gevangeninfriesland.nl  kunnen van deelname worden uitgesloten. Stichting Blokhuispoort behoudt het recht voor om dergelijke bijdragen te weigeren. 

 

Vragen, opmerkingen en klachten over deze website kunnen worden gericht aan info@blokhuispoort.nl Stichting Blokhuispoort behoudt het recht om eenzijdig het online museum te wijzigen of te beëindigen waarbij dit zal worden gecommuniceerd op www.blokhuispoort.nl

 

Gevangeninfriesland.nl maakt gebruik van Google Analytics, cookies voor analyse.